
empty label
מקור: שו"ע, או"ח, שי"ח, ד'. בשיעור זה הרב עוסק בדיני בישול אחר בישול והאם משנה מה הדרגת בישול אליה הגיע התבשיל. הרב מלמד מה דין חימום מרק שנצטנן ותבשיל רגיל שהצטנן. כמו כן הרב מתייחס לדין הוספת דבר קר לתבשיל חם.
מקור: שו"ע, או"ח, שי"ח, ד'. בשיעור זה הרב עוסק בדיני בישול אחר בישול והאם משנה מה הדרגת בישול אליה הגיע התבשיל. הרב מלמד מה דין חימום מרק שנצטנן ותבשיל רגיל שהצטנן. כמו כן הרב מתייחס לדין הוספת דבר קר לתבשיל חם.